Welkom op de site van Maroc Evasion!

Le Club Evasion
In deze bewaakte Club, kunt u kosteloos genieten van alle accommodaties zoals zwembad, jacuzzi’s, pétanque en tennisvelden.

In de nabije omgeving heeft u de mogelijkheid om prachtige paard tochten te maken, Quad tochten, 4×4 tochten, papapante, en surf lessen te nemen,

Vanaf de luchthaven van Agadir moet u 1 uur en 20 minuten zuidelijk rijden om met de auto op bestemming te raken. Het is een aangename route. Zij loopt door de typische dorpjes waardoor u de lokale sfeer reeds kunt opsnuiven.

Na de reservering, geven wij u alle praktische informatie door, evenals de mogelijkheden om een auto te huren.

Geniet in Club Evasion in een veilige omgeving van het zwembad, de jacuzzi’s, de petanquebaan, de tennisvelden, de oceaan en zijn stranden… Geniet van al deze voorzieningen zonder bijkomende kosten. Ze zijn allemaal in de huurprijs van de villa’s inbegrepen.

Voor de liefhebbers van de chaise longue, beschikken de villa’s over grote terrassen met een pergola. Een ideaal kader om te ontbijten of in de ligstoel te luieren. Om u te helpen met huishoudelijke taken, kan huispersoneel worden voorzien. Er staat eveneens een restaurant tot uw beschikking naast het zwembad.

Op 2 km van Club Evasion vindt u lokale kraampjes om in de eerste levensbehoeften te voorzien. En voor de gastronomen is er op 10 minuten van de club een ruim aanbod aan restaurants waar u de heerlijke Marokkaanse keuken kunt ontdekken.

De natuurlijke omgeving is prachtig. De natuur is nog op vele plaatsen ongerept en van vervuiling gevrijwaard. De directe omgeving van Club Evasion biedt u tal van activiteiten. U kunt een uitstap in een 4×4 of een quad reserveren, gaan paardrijden, leren surfen of gaan paragliden.

Zodra u aankomt, geniet u met volle teugen van een zorgeloze vakantie. Alles is erop voorzien om u goed thuis te voelen. U kunt dus met weinig bagage reizen en dromen van het avontuur of lekker luieren. Wij zullen er zijn om u te verwelkomen. Voor de rest is het aan u om te kiezen.